Lucinka a uzdravený sobík - Boothová, Anne (Bambook, 2022)
Podaří se Lucince uzdravit Santova vánočního soba a zachránit všem Vánoce? Kouzelný zimní příběh vás zahřeje nejen o Vánocích!
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy