Kazuistiky z ošetřovatelství v pediatrii - Hudáková, Zuzana (Grada, 2024)
Publikace určená pro potřeby studentů nelékařských oborů v klinickém prostředí přináší návrhy případových studií/kazuistik s vybranými klinickými diagnózami u dětského pacienta a atributy ošetřovatelské péče.
Keywords: Pediatrie