Parní osobní automobily Historie, technika, konstruktéři - Květoň, Michael (Grada, 2022)
Parní osobní automobily zažívaly svá léta slávy koncem devatenáctého století a v prvních dvaceti letech století dvacátého, než definitivně podlehly konkurenci vozidel se spalovacími motory. O nich a lidem kolem nich je tato kniha.
Keywords: Retro