Železniční modelářství Stavba modelů vozidel - Losos, Ludvík (Grada, 2023)
Postavit svůj vlastní model vláčku nemusí být tak složité, jak se na první pohled zdá. Autor knihy se v úvodu zabývá historií železničního modelářství, dále pojednává o historických i současných technikách stavby modelů včetně návodných příkladů, od těch jednodušších po složitější.
Keywords: Auto & moto; Retro