Strategický management lidských zdrojů moderní trendy v HR - Vrabcová, Pavla (Grada, 2023)
V této aktuální knize se dozvíte, jak nastavit management lidských zdrojů v organizaci, jak aplikovat age management, společenskou odpovědnost, jak budovat značku zaměstnavatele a v neposlední řadě jak dosahovat konkurenční výhody v organizaci s důrazem na udržitelnost.
Keywords: Personalistika