Astronomie krok za krokem - Celnik, E., Werner (Grada, 2023)
Letní noc pod zářící hvězdnou oblohou, návštěva planetária nebo hvězdárny - to ve vás může zažehnout touhu prozkoumat vlastníma očima zázraky vesmíru. A objevit toho v něm můžete mnohem více, než byste vůbec tušili!
Keywords: Příroda kolem nás