Svépomocná příručka sestry - Honzák, Radkin (Galén, 2015)
Vtipně psaná knížka oblíbeného autora nabízí jakéhosi průvodce pro přežití sestry v jejím náročném povolání. Text poskytuje rady a doporučení, jak - řečeno tenisovou hantýrkou - odvracet vyčerpávající "nudné údery" a co nejúčinněji se bránit krizovým situacím a vlastnímu vyhoření.
Keywords: Psychologie a komunikace