Strečink na anatomických základech třetí, doplněné vydání - Nelson, G., Arnold (Grada, 2023)
Potřebujete zvýšit flexibilitu, snížit svalové bolesti, rozvíjet svalovou sílu, a tím pádem zlepšit sportovní výkon? Tato publikace je ideálním průvodcem pro výběr i provedení strečinkových cvičení.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink