Florbalový trénink dětí od 6 do 15 let - Třískala, Jan (Grada, 2024)
Moderní florbalová příručka je ideálním pomocníkem mládežnických trenérů, učitelů tělocviku, ale i mladých florbalistů a jejich rodičů. Čtenáře seznámí se základy florbalu a trenérům i učitelům tělocviku nabídne bohatý materiál pro vedení tréninků prostřednictví zásobníku her.
Keywords: Děti a sport; Trénink