Háčkovaná zvířátka nejen pro miminka - Bednářová, Lenka (Grada, 2022)
Opět jsou tu zcela nové vzory na Lenčina roztomilá háčkovaná zvířátka, která potěší zejména miminka, ale i větší děti a dospělé. Každé zvířátko je vypracované klasicky i na kroužku.
Keywords: Výtvarné techniky, umění