Útěk na venkov - Caplinová, Julie (Cosmopolis, 2023)
Ella odjela na venkov hlídat dům své kmotry, ta ale zapomněla zmínit maličkost - že tam na ni bude čekat fenka Tess, o kterou je třeba pečovat. Jak si Ella poradí se čtyřnohou spolubydlící, jak si poradí s mrzutým veterinářem Devonem a sousedy, kterým soukromí moc neříká? Dá šanci lásce, i když si slíbila, že se bude mužům vyhýbat?
Keywords: Humor; Milostné romány; Společenské romány; Světová současná beletrie