Neurologie pro studium i praxi 3., zcela přepracované vydání - Seidl, Zdeněk (Grada, 2023)
Aktualizované 3. vydání učebnice neurologie zahrnuje obecnou i speciální neurologii. Publikace je jak pregraduální učebnicí, tak ideálním přehledem a opakováním pro lékaře ne-neurology.
Keywords: Neurologie