Haka za lilii Hřiště lásky - Hardy, M., K. (Cosmopolis, 2022)
Žhavý román nejen o ragby, následné fyzioterapii a osudové lásce od české autorky. Čtenářky si její knihy chválí především díky zajímavému prostředí, postavám, které si zamilují, a osobitému, neuvěřitelně čtivému stylu vyprávění.
Keywords: Česká současná beletrie; Erotické romány; Milostné romány; Young Adult, New Adult