Zdraví nad zlato - Dvořák, Jiří (Grada, 2022)
Denní cvičení, dobrý spánek, vyvážená strava a spokojená mysl - to jsou klíče ke zdraví a dlouhému životu. Proč a hlavně jak na to? Na tyto otázky odpovídají čtyři velmi známí lékaři z různých částí světa - v knize najdete poučení, životní zkušenosti, nechybí ani originální kuchařské recepty.
Keywords: Medicína pro veřejnost