Ve jménu cti - Lucierová, Makiia (Cosmopolis, 2022)
Mladý lord Cas po třech letech v nepřátelském zajetí uprchl a teď se vrací domů. Vytoužený klid ho ale nečeká. Spolu s chrabrou historičkou Lenou totiž musí vypátrat maskovanou vražedkyni usilující o vendetu na královně. Tajemství, která společně objeví, mohou znamenat válku. Při pátrání mu pomůže jeho dar i prokletí - schopnost vidět mrtvé.
Keywords: Sci-fi, fantasy; Young Adult, New Adult