Seznamovací hry pro děti - Michálková, Procházková, Monika (Grada, 2023)
Publikace slouží jako pomůcka pro učitele, volnočasové pracovníky a širokou škálu dalších profesí, které pracují se skupinami dětí či dospělých.
Keywords: Psychologie a pedagogika