Dirigentka - Petersová, Maria (Cosmopolis, 2022)
Fascinující životní příběh Antonie Bricové, talentované a neústupné ženy, která si vybojovala cestu na vrchol mužského světa.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Biografické romány; Historické romány; Skutečné příběhy; Světová současná beletrie