Markýz hledá ženu - Quinnová, Ella (Cosmopolis, 2022)
Hledání manželky je podle markýze z Mertonu náročný úkol, který potřebuje plán a seznam vhodných kandidátek. Co si ale počne s tím, že se jeho myšlenky točí jen kolem Dotty, která jeho požadavkům ani trochu neodpovídá? Jen kdyby jí dokázal odolat...
Keywords: Historické romány; Milostné romány