Zapomenutá tajemství Prahy - Černý, David (Grada, 2022)
Zajímají vás zapomenuté příběhy a tajemství Prahy? Chcete vědět, co zbylo ze Staroměstských hradeb nebo jak se jmenoval kůň, který stál modelem pro koně svatého Václava na Václavském náměstí? Kupte si naši knihu plnou úchvatných fotografií.
Keywords: Architektura; Průvodce