Fenomén Jože Plečnik - Zelinský, Miroslav (Grada, 2022)
Kniha Fenomén Jože Plečnik je již třetí publikací v řadě "Fenomén" nakl. Grada. Publikace o jednom z výjimečných evropských architektů, jehož vliv je nejvíce viditelný v Lublani, ve Vídni i v Praze (přestavba Pražského hradu, kostel Nejsvětějšího srdce Páně na Vinohradech), je bohatě doprovozena fotografiemi a kresbami architekta Davida Vávry.
Keywords: Literatura faktu; Architektura