Všechno bude dobrý, Beth - Koutná, Barbora (Cosmopolis, 2022)
Knížka mladé autorky vám poradí, jak přežít anorexii, devátou třídu, první lásku, přijímačky a spoustu dalších holčičích katastrof.
Keywords: Česká současná beletrie; Young Adult, New Adult