Uteč, dokud můžeš - Zanetti, Rebecca (Metafora, 2023)
Geniální agentka FBI Laurel Snowová si od návštěvy rodného města slibuje klidnou dovolenou. Nález lidských ostatků na úpatí hory ale mění situaci a ona se vydává spolu s rangerem Huckem Riversem po stopách brutálního sériového vraha. Zatímco seznam podezřelých a obětí stále roste, Laurel si uvědomuje, že tento případ ji možná změní navždy.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky