Vražda na hřišti - Shepherd, Catherine (Cosmopolis, 2022)
Na dětských hřištích někdo nechává mrtvé ženy. Děsivé je, že všechny vypadají stejně, mají bílé dívčí šaty a plavé vlasy spletené do dvou copů. Z problematických dívek vrah udělal hodné holky podle svých představ...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky