Trhy Měnová politika pro nadšence a investory - Stroukal, Dominik (Grada, 2024)
Na aktuálních případech a v příbězích nejdůležitějších postav teorie i praxe měnové politiky tato kniha ilustruje a vysvětluje, proč nikdy nebylo důležitější rozumět tomu, jak fungují peníze.
Keywords: Finance a investování; Finanční trhy a instituce