Velká očekávání - Eves, Rosalyn (Cosmopolis, 2025)
Londýnská plesová sezona může mladé ženě změnit život. Přečkat ji bez úhony však není vůbec snadné...
Keywords: Historické romány; Milostné romány; Společenské romány; Young Adult, New Adult