Já, Smrt - Novotný, Aleš (Cosmopolis, 2022)
Souvisí nějak výtržnosti na místním gymnáziu s nedávnou vraždou studentky Julie Formanové? Vše ukazuje na partičku teenagerů kolem Julčina dvojčete Sabiny a zdánlivě nevinnou hru, kterou si vymysleli. Hry, jež roztočí kolotoč krutých událostí a na povrch začne vyplouvat skutečnost, že někteří z nás jsou schopni zabíjet druhé bez mrknutí oka...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Česká současná beletrie; Krimi, detektivky; Young Adult, New Adult