On The Road - Dodávkou po Evropě - Rickenbacher, Stephanie (Grada, 2022)
​Lui a Stephanie procestovali ve své dodávce, kterou si sami přestavěli na karavan a pojmenovali Karel, 45 zemí rozmanitého evropského kontinentu. Kniha obsahuje praktické tipy na nejlepší místa k přenocování, ale i restaurace, pamětihodnosti a další.
Keywords: Auto & moto; Průvodce