Půda, duše, společnost O potřebě souladu lidstva se Zemí - Kumár, Satiš (Alferia, 2023)
V knize Půda, duše, společnost předkládá mírový a ekologický myslitel Satiš Kumár čtenářům trojici pilířů, na kterých stojí udržitelná budoucnost nás všech: životní prostředí, osobní harmonie a morální hodnoty.
Keywords: Uvědomělý život