Zkuste si život doby kamenné Objevte tajemství lovců a sběračů - Walmsley, Naomi (Bambook, 2024)
Základní potřeby našich předků v době kamenné byly možná velmi podobné těm našim: jak se zahřát, kde spát, co jíst a pít. Pojďte s námi postupně odhalovat tajemství jejich života. Jak asi vypadal jejich všední den, jakou používali medicínu a jak se bavili.
Keywords: Dětská literatura; Společenské vědy, historie; Umění a kultura