Kočičí škola - Hoňková, Iva (Bambook, 2023)
Vítejte v kočičí škole! Koťátka se totiž, stejně jako děti, musejí naučit spousty užitečných znalostí a dovedností. Učí je hodná kočičí učitelka, která své žáky bere na dobrodružné výpravy. Jednoho dne ale jejich výuku naruší toulavý kocourek Mourek, který se snad nikdy nepoučí... Anebo ano?
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; První čtení