Windows 11 Průvodce uživatele - Klatovský, Karel (Grada, 2022)
Vývoj v oblasti IT se neustále posouvá kupředu, staré technologie odcházejí a uvolňují místo novým a modernějším. Operační systém Windows je ale stále zde a nadále nám spolehlivě slouží. Jeho poslední verzí jsou Windows 11, které přinášejí celou řadu novinek, modernizací i zdokonalení toho, co se osvědčilo ve verzích předchozích.
Keywords: Počítače a komunikace; Windows a další OS