Žena v ohni - Barr, Lisa (Metafora, 2022)
Zapálená mladá reportérka Jules Rothová získá prestižní místo a s ním i přísně tajný úkol: vypátrat pro soukromého klienta obraz, který uloupili nacisté a od té doby je nezvěstný. Není však sama, kdo touží vzácné plátno získat. Totéž si předsevzala i jistá provokativní galeristka a Jules brzy zjistí, že její nepřátelé představují smrtelnou hrozbu...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky