Pěstování révy vinné Moderní vinohradnictví - druhé, rozšířené vydání - Pavloušek, Pavel (Grada, 2024)
Komplexní příručka k pěstování révy vinné v českých podmínkách
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda