Skřítek domovníček - Hoňková, Iva (Bambook, 2023)
Na konci jedné malé vesničky stojí roubenka, která působí opuštěně. Nenechte se ale zmást. Žije v ní Floriánek, skřítek domovníček, který umí kouzlit. Do roubenky přijíždí nová rodina a začínají se dít samé podivné věci. Jak tohle může dopadnout?
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Pohádky