Vlčí prokletí - Vitalisová, Jessica (Bambook, 2022)
Dvanáctiletý Gauge je jako jediný schopen vidět velkého bílého vlka a také s ním mluvit. Proč se ale vlčice zjevuje právě jemu? Strhující příběh o přátelství, naději a tajemné bílé vlčiči.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy