Ema a jednorožec - Čarovné prsteny Zamilovaný příběh z Říše snů! - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2022)
Ema je zamilovaná do Kristiána a zdá se, že i on do ní. Nová spolužačka Silvie však chlapce natolik oslní, že má oči jen pro ni. Ema musí o svou lásku bojovat a jednorožec Keira jí jako vždy pomůže.
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy