Nápady pro život a byznys Paretovo pravidlo 80/20 v praxi - Červený, Karel (Grada, 2022)
Proč vítěz bere vše? Proč mají někteří lidé tolik bohatství, slávy a vlivu? Jak mohu já vést plnohodnotný a šťastný život? Odpověď je jednoduchá: Uplatňovat důsledně Paretovo pravidlo a využívat synergie. Všude okolo nás jsou malé příčiny s velkými následky. Naučte se je vidět a uplatňovat je. Získáte zdraví, oblibu, úspěch, pocit naplnění.
Keywords: Podnikání a management; Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace