Proč se cítíme špatně, když se máme tak dobře? - Hansen, Anders (Grada, 2023)
Lidský mozek je biologický zázrak, jak je tedy možné, že nezvládne zařídit zdánlivě tak jednoduchý úkol, abychom se cítili skvěle? Autor knihy nám nabízí nový úhel pohledu na náš emocionální život, ze kterého lze některé emoční pochody považovat nikoliv za příznaky nemoci, ale naopak za projevy normálního a zdravého fungování našeho organismu.
Keywords: Sebepoznání; Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina