Lucy a hotýlek v Bretani - Ernstová, Dee (Metafora, 2023)
Lucy, úspěšná hotelová manažerka z New Yorku, toho času bez práce kvůli podvodu, kterého se dopustil její bývalý šéf a partner, přijíždí do Bretaně převzít vedení malého stylového hotýlku. Jaké je její překvapení, když zjistí, že hotel byl naposledy v provozu po válce. Té první. Dokáže dát novou tvář nejen zchátralému hotýlku, ale i svému životu?
Keywords: Romantika, romány pro ženy