Téměř zapomenuté recepty 2 Klenoty rakousko-uherské kuchyně - Smolová, Michaela (Grada, 2022)
Úspěšné téměř zapomenuté recepty znovu v podání sběratelky starých recepisů Michaely Smolové. Dávné známé i neznámé vůně i chutě opět na vašem talíři.
Keywords: Kuchařky, gastronomie