Hon na krtka KGB ve vedení CIA aneb Proč USA zaspaly vzestup Putina - Baer, Robert (Cosmopolis, 2023)
Investigativní příběh o honu na krtka KGB zahrabaného v nejvyšších patrech CIA. Tři nejlepší lovkyně špionů CIA byly pověřeny nalezením dvojitého agenta, který měl mít na svědomí "oslepení" USA na území Ruska, čímž v důsledku pomohl Putinovi nepozorovaně vzkřísit KGB a převzít moc.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Memoáry, osobnosti a osudy