Kouzlo fermentace s plísní koji

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Shih, Rich
Other Authors Jeremy Umansky
Format Electronic Book
LanguageCzech
Published Alferia 2023
Edition1. elektronické vydání
Subjects
Online AccessDostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID
ISBN978-80-271-1342-2
978-80-271-7000-5
Physical Description1 online zdroj (352 stran)

Cover

More Information
Abstract:Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší.
ISBN:978-80-271-1342-2
978-80-271-7000-5
Physical Description:1 online zdroj (352 stran)