Kouzlo fermentace s plísní koji

Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám přip...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Shih, Rich
Other Authors: Jeremy Umansky
Format: eBook
Language: Czech
Published: Alferia 2023
Edition: 1. elektronické vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-271-1342-2
978-80-271-7000-5
Physical Description: 1 online zdroj (352 stran)

Cover

Table of contents

Description
Summary: Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší.
ISBN: 978-80-271-1342-2
978-80-271-7000-5