Kouzlo fermentace s plísní koji
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Other Authors | |
| Format | Electronic Book |
| Language | Czech |
| Published |
Alferia
2023
|
| Edition | 1. elektronické vydání |
| Subjects | |
| Online Access | Dostupné v BOOKPORT po přihlášení pomocí eduID |
| ISBN | 978-80-271-1342-2 978-80-271-7000-5 |
| Physical Description | 1 online zdroj (352 stran) |
Cover
| Abstract: | Koji je domestikovaná plíseň, která žije s lidmi už tisíce let. Přesto, že je schopná vyrůst snad na každé potravině, jsme se s ní až donedávna mohli setkat téměř výhradně ve východní Asii. Díky globalizaci však tato houba získala podmínky k tomu, aby se rozšířila po celé planetě a pomáhala nám připravovat jídlo, které je jednoduše lepší. |
|---|---|
| ISBN: | 978-80-271-1342-2 978-80-271-7000-5 |
| Physical Description: | 1 online zdroj (352 stran) |