Zákon o účetnictví 2022 - s komentářem - Králová, Magdalena (Grada, 2022)
Publikace obsahuje úplné znění zákona účinné od 1.1.2022 doplněné úvodním komentářem od vedení Svazu účetních ČR. Je určena všem, kdo pracují s účetními daty a finančním výkaznictvím.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance; Právo, daně a účetnictví; Účetnictví