DPH 2022 - zákon s přehledy - Dušek, Jiří (Grada, 2022)
V 19. vydání praktické, osvědčené publikace autor na 165 přehledech názorně "zobrazuje" zákon o DPH ve znění platném k 1. 1. 2022.
Keywords: Daně