Účetnictví pro úplné začátečníky 2022 - Novotný, Pavel (Grada, 2022)
Kniha slouží k získání komplexního přehledu o účetnictví. Díky své srozumitelnosti a přehlednosti je vhodná i pro úplné začátečníky. Obsahuje řadu praktických příkladů.
Keywords: Podnikání, ekonomie a finance; Právo, daně a účetnictví; Účetnictví