Knížka o psech - Krutá, Zuzana, Dreadka (Bambook, 2022)
Psi jsou nejlepší parťáci a překvapivě upovídaná stvoření. Říkáte, že jim nerozumíte? Nevadí, protože známe někoho, kdo té psí řeči rozumí.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; První čtení