Východočeské závody a okruhy Století východočeského silničního závodění - Wohlmuth, Jiří (Grada, 2022)
Kniha Východočeské závody a okruhy je dalším pokračováním pohledu na motoristické závodění na městských okruzích a závodech do vrchu. Volně navazuje na vydání ze středních, severních a západních Čech, Moravy a Slezska.
Keywords: Auto & moto; Retro