Vražda s nápovědou - Shepherd, Catherine (Cosmopolis, 2022)
Hrozné vraždy žen spojuje jen jedno - u každé mrtvé je šifrovaná zpráva s nápovědou. Pokud policie šifru včas nerozluští, zemře někdo další.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky