Stvořeni pro tyto časy Deset lekcí o vyrovnání se s otřesy, ztrátami a změnami - Jewel, Lingo, Kaira (Alferia, 2022)
V deseti stručných kapitolách knihy Stvořeni pro tyto časy se naučíte účinným způsobům, jak čelit životním výzvám s moudrostí, odolností a lehkostí.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání