Ptáci okolo nás - Do kapsy - Dierschke, Volker (Grada, 2024)
Atlas ptáků, kteří se vyskytují poblíž lidských sídel, ve městech, na vesnicích i v okolním prostředí.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Příroda kolem nás